تامین منابع مورد نیاز کتاب خانه دانشگاه از سی وسومین نمایشگاه بین المللی کتاب

10 خرداد 1401
 تامین منابع مورد نیاز کتاب خانه دانشگاه از سی وسومین نمایشگاه بین المللی کتاب

تامین منابع مورد نیاز کتاب‌خانه دانشگاه از سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سرکار خانم دکتر سمیه رهایی رییس کتاب‌خانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل از تامین منابع مورد نیاز کتاب‌خانه دانشگاه در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد.

بر اساس این گزارش، سرکار خانم دکتر رهایی با اعلام این خبر افزود: با هدف تامین کتب مورد نیاز دانشجویان دانشگاه و تجهیز بخش امانات و مرجع کتاب‌خانه، بودجه خرید منابع چاپی مورد نیاز کتاب‌خانه با حمایت‌ها و هماهنگی‌های رییس دانشگاه، تامین و  با برنامه‌ریزی و اعزام تیم عملیاتی خرید کتاب به سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب در تهران، منابع مورد نیاز از مراکز انتشارات حاضر در نمایشگاه خریداری گشت.

رییس کتاب‌خانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه در پایان اظهار داشت: کارشناس کتاب‌خانه مرکزی و دانشکده دامپزشکی در حال حاضر مشغول  فهرست‌نویسی و پس از انجام مقدمات لازم، این منابع جهت استفاده در مخزن امانات و یا بخش مرجع کتاب‌خانه مرکزی قرار خواهند گرفت.